Retreats

Slide background

Retreats

Slide background

Sessioner

Single Retreat Bornholm 23. – 25. sep

Bliv parat til Det Bevidste Parforhold

Er du kommet til det punkt i dit liv, hvor du ikke længere vil nøjes, når det kommer til kærligheden?
 
Vil du vide/lære hvordan du kan tiltrække og indgå i et bevidst parforhold?
Ønsker du at forstå dynamikkerne for hvorfor det så ofte går galt med parforholdet? Og hvad der skal til for at få og bevare et dybere forhold?
 
På denne forlænget weekend har du mulighed for sammen med andre singler at gå lidt dybere ind i disse ting.
 
Vi vil arbejde med kærlighedssprogene og kærlighedstermostaten, hvordan man indgår i et bevidst parforhold, de 13. dating fejl, tilknytningsforhold, positive og negative kærlighedsspiraler, autentisk kommunikation, hvad vi har lært fra tidligere forhold og hvordan vi kan slippe fortiden, samt få klarhed over vores ønsker for fremtiden igennem en kærlighedsvision, hvor vi finder frem til det, som vi ønsker os i et parforhold. Vi vil endvidere arbejde med sansetræning og connection igennem bevægelse og dans.
 
 
Vi starter fredag den 23. september (kom mellem kl. 15-17) Vi spiser middag kl. 18.00, derefter Question Game for at lære hinanden lidt at kende. Lørdag og søndag holder vi selve kurset. Skriv til os hvis du ønsker den mere uddybet plan. Vi slutter med middag søndag kl. 18.00
 
Pris: Early bird 2.800 kr inkl. kost og logi (2 nætter) ved betaling før den 20. august, derefter går prisen op til 3.000 kr.
 
Kost: Om lørdagen laver mændene middag til kvinderne og om søndagen laver kvinderne middag til mændene. Du får også naturligvis også morgenmad og frokost.
 
Logi: Vi har plads til at have 6 kvinder og 6 mænd, som kan bo sammen to og to, vi sigter efter ligelig fordeling af mænd og kvinder!
Vi har kun få pladser til jer, som vil bo på stedet, det er dog også muligt at bo et andet sted og dermed få 500 kr. i rabat.
  
Det er muligt at booke en ekstra nat for 300 kr.
 
Det er også muligt at få sessioner med henholdsvis Flemming Bogø og Connie Yndal om mandagen efter aftale, kun meget få pladser!

Undervisere:

Flemming Bogø

Flemming Bogø: Psykoterapeut, Sexolog og mandegruppeleder. Flemming har i mange år været optaget af hvad der får passionen mellem mennesker til at stige, hvordan vi kan skrue op for den og hvordan vi ubevidst skruer ned på den.
 
Udvikling af selvværdet et andet emne der har optaget Flemming meget. Hvordan vi kan være helt os selv sammen med andre. Hvordan man på den ene side kan være helt sårbar og på de anden side stå i sin styrke.
 
Som mandegruppeleder har det at styrke mænd i at få kontakt til deres kraft, aggression, og seksualitet. undervise i hvordan det maskuline danser med det feminine så passionen kan udleves.
www.sexlyst.nu.dk – www.blivdigselv.dk 26744933

Connie Yndal

Connie Yndal har arbejdet med krop og sind i mere end 10 år, efter en karriere som professionel danser. Hun står bag Panelaftener og Social Nights, som især henvender sig til folk, som interesserer sig for det bevidste parforhold og personlig udvikling. Passionen for dans udlever hun stadig igennem tango og zouk.
 
Hun har taget mange uddannelser inden for selvudvikling, bl.a. som love coach, Faster EFT practitioner Level III (En teknik som hjælper dig til at slippe traume og negative overbevisninger, samt reducere stress). Hun giver Faster EFT Sessioner og kan hjælpe dig med hvilken som helst problemstilling du måtte have, så du nemmere kan leve efter dit hjerte. Hun underviser også i Pilates, yoga, dans mm.
www.loveinsight.dk – www.fastereft.nu

Pris

Early Bird pris: 2.500 kr. inkl. kursus, kost og logi. (du deler værelse med en anden person)
 
Prisen går op til 3.000 kr. fra den 20. august.
Tilmelding til post@connieyndal.dk
Derefter betaling til mobilepay 25852817 eller til konto nr. 6610 2598890

Sted

Ypnahøj Bed and breakfast Retreat
Randkløvevej 3
3751 Østermarie
Bornholm
Danmark

Transport