Heart Circle Work

Slide background

Heart Circle Work

Heart Circle Work

Heart Circle Work er for dig, som ønsker udvikling, at leve efter dit hjerte og få udnyttet dit fulde potentiale samt at blive bedre til håndtere livets mørkere sider og udfordringer.

Det specielle ved at dele hvad der sker i dit liv (dine bekymringer, drømme, mål og udfordringer m.m.) i en cirkel, er at du bliver set, rummet og accepteret. Visdommen i cirklen vil hjælpe dig til være med det som er, gennemskue om du lyver for dig selv og vise dig hvem du er med både lyse og mørke sider. Du er den bedste til at være dig og du er skøn som du er.

Du vil opleve mere kærlighed, åbenhed, rummelighed og fred. Og du vil nemmere kunne navigere i dit liv med dig selv i førersædet. Måske ved du godt hvor du vil hen med dit liv, måske er det lidt uklart lige nu, i cirklen vil du opdage hvad dit hjerte drømmer om. Måske du er langt fra hvad dit hjerte ønsker for dig, og det kan virke lidt overskueligt at nå hen til det du ønsker dig, men hvis du hver dag taget et lille skridt hen imod din drøm, et lille skridt hen imod at være mere autentisk så er du ellerede på hjertes vej. Når du tager lederskab over dit eget liv, vil du også blive bedre til at lede andre eller inspirere andre til at leve efter deres hjerte. 

Vi vil bruge forskellige værktøjer alt efter hvad der kommer op, blandt andet Faster EFT. Du vil lære en masse fra de andres processer og de vil lære fra dine. Alt hvad der bliver delt i cirklen er ligeledes fortroligt. Skulle du opleve at sidde inde med noget som du har svært ved at dele med cirklen, kan du tale med mig om det og vi finder en måde at deale med det, enten inden for eller uden for cirklen. Ingen får lov til at sidde tilbage med en dårlig følelse, det er vigtigt for os at alle føler sig velkomne og respekteret. Vi har visse retningslinjer, som skal følges for at skabe den bedste mulighed for transformation i trygge rammer.

Start jeres egen Heart Circle Group

Hvis I er en gruppe som gerne vil arbejde med at leve ud fra hjertet, så kontakt mig for mere information. Jeg kan enten væres jeres facilitator eller blot hjælpe jer i gang med jeres egen gruppe.

Jeg laver også Heart Circles for kollegaer (dem som allerede er etableret som terapeuter/coach eller lign. og for dem som gerne vil starte ud med at hjælpe andre i en eller anden forstand) i disse cirkler har vi udover fokus på vores udvikling også fokus på hvordan vi kan markedsføre vores virke. Alle bidrager med hvad de har.

Kontakt mig for mere information post@connieyndal.dk