Om Connie

Slide background

Lidt om Connie Yndal

Jeg er et passioneret menneske. Jeg har altid fulgt mine drømme og har den største interesse for, hvordan vi fungerer som mennesker både fysisk og psykisk, og hvordan man kan få det endnu bedre i både krop og sind. Især har jeg interesse for hvordan mænd og kvinder fungerer sammen, den store tiltrækning og hvad vores udfordringer kan være.

Jeg har taget forskellige uddannelser, bl.a. som life coach, kærlighedscoach/terapeut og Faster EFT Practitioner (level III), samt et utal af workshops og kurser, alt sammen for at blive endnu klogere på os som mennesker og for at hjælpe andre igennem en svær tid og med at få det bedste ud af livet.

Jeg lever af at undervise og hjælpe folk igennem svære tider både i forbindelse med kærligheden og livet generelt. Før at vi kan få det liv vi ønsker os er det vigtigt at vi slipper det som holder os tilbage. Faster EFT er et af de mest effektive redskaber til tranformation jeg kender til og det er især det som jeg bruger i mine sessioner, samt lærer folk hvordan man kommer ind i positive kærlighedsspiraler (mønstre).

Jeg har selv været i forskellige parforhold og har lært utrolig meget af dem alle sammen, både om mig selv, men også om det modsatte køn, dynamikken imellem mand og kvinde og om positive og negative spiraler. I og med at jeg har været i flere forhold har jeg også oplevet forskellige variationer af kærestebrud, jeg har gået fra kæresten, kæresten er gået fra mig og fælles beslutning om at ende forholdet. Jeg har oplevet når det har været rigtig hårdt (kæresten har fundet en anden) men som regel har jeg oplevet kærlige kærestebrud, nogle gange er det det rigtige at gå fra hinanden, når forholdet har nået til sin afslutning. Og det er også en af de ting jeg gerne vil give videre, da det er min oplevelse at vi i vores samfundet har alt for mange opslidende og ulykkelige skilsmisser og kærestebrud.

Jeg har opdaget, forstået og accepteret at mennesker er, som de nu engang er. Jeg holder nøglen til transformation og er passioneret omkring at hjælpe andre til få det liv de drømmer om. Hvis du er parat til at slippe fortiden og få mere glæde ind i dit liv, vil det være mig en stor ære at hjælpe dig dertil.

Kontakt

Mail: post@connieyndal.dk

Telefon: 25852817

Uddannelser og kurser:

NLP Pratitioner og Master

Uddannet coach hos Mindjuice

Enneagram practitioner, samt enneagram parforholdskursus

EASYWAY rygstop terapeut

Kursus hos Byron Katie I USA

Faster EFT Pratitioner

Kærlighedscoach/terapeut uddannelse fra Connie Kragelund

 

Derudover har jeg forskellige uddannelser inden for pilates, yoga og anden træning.

Baggrund:

Tidligere professionel danser (hovedsagligt musicals og modern dance)

Startede med at undervise på fuld tid i pilates og dans siden 2001.

Rygestop instruktør i Easyway 2005-2007

Jeg stod bag Womens Wellness, som tilbød coaching, foredrag og kurser.

Nuværende:

Jeg giver sessioner i Faster EFT, afklaringssessioner og love coaching. Derudover holder jeg panelaftener og foredrag samt underviser i dans, pilates, yoga og andre træningsformer.

Jeg er i konstant udvikling og søger altid ny viden omkring mellem mænd og kvinder. Jeg har især interesse for Faster EFT, Enneagrammet, homontyperne og kærlighedspiraler og Christian Pankhursts Heart IQ .