Referencer

Slide background

Referencer

Faster EFT

Mindre sårbar – Anbefaling fra Lizl Rand, Chefredaktør på Q / TK / Psykologi / Oestrogen

Efter to timers samtale med Connie Yndal og efterfølgende ”tapping” – små lette banken over bryn og kindben – har jeg oplevet, at nogle af de følelsesmæssige spøgelser, som længe har fulgt mig – er blevet meget mindre. Mit liv er så at sige blevet lettere, fordi jeg er blevet mindre sårbar og føler, at jeg kan tage kontrollen og forhindre, at jeg ryger i de følelsesmæssige huller, som jeg tidligere regelmæssigt gjorde. Jeg har ændret mit syn på visse situationer i mit liv og det har givet mig en styrke. Så siden mit besøg, har jeg ikke oplevet det ubehag, som jeg ellers ofte følte.

Faster EFT

Søren Rankenberg Frey – Manuvisionbehandler www.afstess.nu

Jeg har fået en FasterEft behandling hos Connie Yndal. Det var en rigtig god oplevelse, så jeg vil her give min anbefaling til andre der gerne vil i dybden med de ting der holder dem tilbage.

Jeg var lidt utålmodig i starten hvor Connie spurgte mig ud om forskellige emner, men så tog vi fat i nogle traumatiske ting fra min barndom som har formet mig på en, synes jeg, uheldig måde. Det viste sig at det indledende arbejde i allerhøjeste grad kunne betale sig, for efter vi havde arbejdet de oplevelser igennem, følte jeg en stor forløsning. Her, ca. 14 dage senere, føler jeg mig stadig lettet og kan se på mine gamle ting uden at den gamle frygt overtager mig. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg skal have en behandling hos Connie, og jeg kommer også til at henvise klienter til hende.

Sensuel Dans

Susanne Christensen

Til Connie Yndal

Først og fremmest tak Connie, for dit altid inspirerende gode humør, ligeledes gældende din måde at inspirerer og lærer fra dig på.

Her tænker jeg på samtlige hold som du underviser i Womens Wellness altså både Sensuel Dans, Power Pilates, Multi Body samt Multi/ball.

Din top professionelle, fantasifulde, afsindig gode inspirerende måde at undervise på, samt dit altid dejlig smittende livsglade humør, har haft stor afgørende betydning for mig mht. at have lyst til at lære at smide mine hæmninger, usikkerhed og generthed “over bord”, især i forhold til at lære at danse sensuel.

Jeg har nemlig holdt mig tilbage i forhold til f.eks i forbindelse med at danse i al almindelighed og har derfor tit og ofte følt mig som tilskuer til livet i forskellige sociale sammenhænge.

Så i en alder af 43 ½ år besluttede jeg mig til at gøre noget ved mit problem og henvendte mig til dig, efter at jeg i godmorgen tv havde set et indslag om erotisk dans. Dette program handlede dog ikke om dig og din undervisning, men jeg blev inspireret og slog erotisk dans op på nettet for at se, om der var et hold i nærheden af, hvor jeg bor.

Jeg fandt så frem til dig og dit hold. Jeg var betænkelig ikke mindst pga. min alder. Du overtalte mig dog og jeg startede i april mdr. i år.

Det er noget af det bedste som er sket mig.