Bevidst parforhold

Slide background

Det bevidste parforhold

For par:

Få hjælp til at transformere et parforhold, som har mange konflikter, til et bevidst parforhold.

Nogle gange kan det være svært at slippe de uhensigtsmæssige mønstre man har bygget op i et forhold, men hvis kærligheden og ønsket om at forbedre forholdet er til stede hos begge partnere, er det muligt at rette op på forholdet. I første omgang kan I se om I selv kan gøre det ved at indgå jeres egne aftaler om hvad I ønsker af forholdet.

Kom ind i kærlige spiraler

Hvis det ikke lykkedes helt at få ændret på jeres uhensigtsmæssige mønstre kan I overveje at få nogle sessioner, hvor jeg taler med jer sammen og hver for sig. Mit job er at hjælpe jer til at se at I ikke er hinandens modstandere, men at det er de uhensigtsmæssige mønstre, som er jeres fælles modstander. Sammen ser vi på disse mønstre og får dem ændret til kærlige spiraler. I kan også overveje hver især at få en tapping session, for hurtigere at slippe evt. modstand, som ofte hænger den nemlig sammen med noget der er sket i barndommen. Det vil gøre det meget nemmere for jer at komme over i de kærlige spiraler så I kan have det parforhold, som I drømmer om.

For singler:

Måske har du oplevet hvordan tidligere forhold er kørt surt i den og vil gerne gøre en indsats for at tiltrække den rigtige partner og få det parforhold du drømmer om.

For at tiltrække sig en partner med kvalitet, er det vigtigt at du selv er en partner, som er tiltrækkende at have. Når du hviler i dig selv, er positiv og glad for livet, vil andre nyde at være i dit selskab.

Sammen kan vi finde frem til hvad der tidligere er gået galt og hvad du kan lære af det.

Hvis du mærker modstand på det modsatte køn generelt eller på din ex, som påvirker dig i negativ forstand i form af følelser eller overbevisninger. Så vil jeg anbefale at du får en tapping session, hvor jeg hjælper dig med at slippe modstanden og tidligere smerte.

Vi tiltrækkes ofte af partnere, som afspejler de positive og negative mønstre vi har fra vores barndom. I det øjeblik vi kan slippe de negative følelser i underbevidstheden, bliver det nemmere at for os at vælge den rette partner.

Sammen vil vi også tale om hvor du kan finde en partner som matcher dine behov og ønsker.

Kort sagt så gør vi dig parat til at indgå et kærligt og bevidst parforhold.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål til priser eller andre spørgsmål

Mail: post@connieyndal.dk

Telefon: 25852817

Se evt. mere om FasterEFT tapping på www.fastereft.nu

Inspiration til et bevidst parforhold

Vær committed til forholdet

– Når du går du ind i et bevidst parforhold, gør du det helhjertet. Mærk efter om du har nogle tvivl og hvad de tvivl går ud på. Er det forbundet med frygt eller manglende tiltrækning? Hvis de er forbundet med frygt er det bevidste parforhold det perfekte sted at arbejde på frygten. Hvis der mangler tiltrækning og seksuel kemi er vigtig for dig, skal du måske overveje om det overhoved er det rigtige forhold for dig. (personligt ville jeg aldrig vælge at være sammen med en som jeg ikke har kemi med!) At være committed betyder at du gerne vil forholdet og at du er parat til gøre hvad der skal til for at holde passionen i live.

Se forholdet som et sted, hvor du kan udvikle dig sammen med din partner.

– Ofte kører vi mennesker på autopilot og er mere reaktive end proaktive. I det bevidste parforhold, arbejder du sammen med din partner for at ’opdage’ de mønstre I har og som nogen gange spænder ben for jer selv. Vores underbevidsthed handler ud fra hvad den ’samlet op’ igennem livet. De fleste af vores ’coping skills’ (måder at håndtere udfordringer på, overlevelsesmekanismer) er grundlagt, da vi var børn, og er ofte ikke de mest hensigtsmæssige måder at være på som voksen. Ofte er vi dog ikke altid klar over dem og i det bevidste parforhold har vi en chance for blive bevidst om dem, så vi tale om det og lære nye måder at håndtere udfordringer på.

Min partner elsker mig, vil mig det bedste og ønsker ikke bevidst at såre mig.

– Med det som en fælles overbevisning, vil du højst sandsynligt ikke sidde fast i typiske skænderier, hvor man ser partneren som en modpart. Det er givet at I ikke altid ønsker det samme, eller har forskellige behov. Hvis du f.eks. føler dig angrebet, er din første reaktion måske at forsvare dig, men i stedet for at forsvare dig, spørger du ind til hvad det er, din partner ønsker.

Søg at forstå ham/hende, fortæl derefter hvordan du opfatter situationen og at det ikke din hensigt ikke er at såre partneren, men at du har brug for x og at du ikke elsker ham eller mindre af den grund. Måske din partner har brug for noget handling fra din side, bekræftelse eller noget helt andet, tal sammen uden filter. Del de følelser der kommer op. Anerkend at I også har brug for at gøre ting hver for sig eller at i ikke altid vil det samme, find en løsning som I begge kan være glade for.

Min partner er en spejling.

– Vi kan ofte bruge vores partner som en spejling, de vil gøre og sige ting som der trigger dig, og normalt vil det være det som starter en diskussion eller skænderi. Men når du arbejder med det bevidst, så bruger du netop de triggere til at blive klar over de ting i dig, som har brug for kærlig opmærksomhed, måske har du tidligere følt noget lignende, som du aldrig helt er kommet dig over. Det er en mulighed for healing, især hvis I har aftalt at tale om det som kommer op. (Her kan du også med stor succes bruge Faster EFT) Det kan selvfølgelig også være at du har brug for at sige fra overfor din partner. Formålet er at du holder op med at reagere pr. automatik og forsvarer dig, men i stedet mærker efter hvorfor du blev triggered. Din opfattelse af virkeligheden er måske ikke din partners virkelighed. Gå på opdagelse i hvad du projektere over i din partner. Ofte hænger det sammen med din barndom eller tidligere forhold.

Kommunikerer ærligt fra hjertet

– Begge partnere arbejder på at være mere autentiske og taler med partneren om hvad der foregår inden i, også selv det som foregår måske ikke er ’politisk korrekt’. Det er ofte, når du holder op med at fortælle din partner om dine tanker og følelser, at du begynder at føle dig mere separeret. Det kræver mod at fortælle om din frygt, skam, længsler og behov. Du viser en sårbar side af dig selv.

Du holder dig på egen banehalvdel når du kommunikere med din partner. Du sørger at forstå din partner snarere end at beskylde din partner for noget. Det er en gennemsigtighed i forholdet.

Gør hvad du kan for, at få din partner til at føle sig elsket.

– Nogle gange har vi fokus på hvad vi kan få ud af et forhold, men i et bevidst parforhold, giver BEGGE partnere sin opmærksomhed og kærlighed til den anden. Find ud af hvilket kærlighedssprog din partner har og vis især din kærlighed igennem din partners fortrukne kærlighedssprog, men brug også gerne de andre sprog, da det jo altid er en måde at vise kærlighed på og variationen holder gnisten oppe. De fleste kan lide at blive positivt overrasket, så skab lidt spænding med at overraske din udkårne. Spørg evt. ind til hvad din partner kan lide, små omsorgsfulde handlinger værdsættes. Giv af et rent hjerte, fordi du ønsker at gøre din partner glad.

(Hvis du finder dig selv gøre alt muligt for at gøre din partner glad, men de sjældent giver noget igen, kan det være tegn på at forholdet er meget uligevægtigt, ransag dit hjerte og mærk efter om forholdet er sundt for dig at være i! Måske du er i et codependency forhold!)

Tag ansvar

– I er højst sandsynligt blevet enige om, at I ønsker at hold passionen i live i forholdet. Nogle gange er I måske presset fra andre sider i en periode, som tager en del af jeres tid. Og det kan måske være svært at have lige så meget tid sammen som I plejer. Om I så kun får brugt 5 minutter på en dag til at connecte, så brug de 5 minutter på at værdsætte den anden, vær nærværende og kærlig. Ikke blot holder I stadig kærligheden oppe på den måde, men I giver også jer selv flere ressourcer til at deale med de andre ting uden for forholdet. Vær dog opmærksom på at det ikke bliver hverdag.

Lav en aftale om hvor ofte I vil holde ’status’ over forholdet, og overhold det. Her kan I tale om hvordan I synes at det går, måske det er noget i har brug for at snakke om for at føle jer lige så tætte som før.

Giv frihed

I et bevidst parforhold er der plads til at være sig selv, vi forsøger ikke at ændre på hinanden og er ikke sammen ud af neediness. Studier viser at når børn føler sig trygge, så er de mere nysgerrige og har lyst til at udforske det omkring dem. Når de ikke er trygge så klæber de sig mere fast til mor eller har andre mindre sunde handlinger. Det samme gør sig gældende i et forhold, I er der for hinanden og tilskynder hinanden at leve efter hjertet og støtter op om hinanden. Når to mennesker føler sig trygge i et forhold, er det nemmere for os at lade vores partner at søge lykken, vi står ikke med frygten om at blive forladt.