Afklaringssessioner

Slide background

Afklaringssessioner

Slide background

Sessioner

Få hjælp til at finde den rigtige beslutning og før den ud i livet

En afklaringsession er for dig ikke er helt sikker på, om du skal blive i dit parforhold/ægteskab eller om du skal gå. Det værste sted du kan befinde dig er lige der, hvor du ikke ved hvilken retning dit liv skal tage. Resultatet er ofte at du føler dig modløs, bliver lettere irriteret og måske har svært ved at se dig selv i øjnene, da du ved at du kun har hjertet halvt med. Det skaber en masse stress, både hos dig selv og din partner og evt. børn. Hvis du ikke gør noget ved situationen i god tid, vil der ofte ske det, at bruddet bliver endnu værre, når det kommer og I vil begge blive meget mere såret eller I begynder at leve sammen, som roommates uden rigtigt at have et forhold, en situation som langsomt hiver glæde og livsenergi ud af dig.

Der er heldigvis noget at gøre ved det. Når du får svaret på nogle vigtige spørgsmål, som kræver dit ærlige svar. Vil det hele blive klarere for dig, du får set din frygt i øjnene, du får skåret andres mening fra, du opdager hvor kæden gik løs, og hvordan I kan få forholdet til at fungere igen, hvis det er der I ender. Omvendt vil du også kunne se hvordan I kan finde en ‘god’ måde at afslutte forholdet på, hvis det er det som er udfaldet. Hjertesorg vil ikke helt kunne undgås og det skal det heller ikke, men det er muligt at afslutte på en kærlig og respektabel måde og ikke gnide for meget salt i såret!

Det er muligt at kun den ene halvdel af parret får lavet en afklarringssession, men jeg anbefaler at I begge to får lavet den, således at I begge er med på at gøre alt for at få forholdet til at fungere igen eller begge vil gøre det bedste I kan for at få en ok afslutning på forholdet.

Hvordan foregår det?

Du skriver eller ringer til mig og fortæller kort om din situation,derefter sender jeg dig og evt. din partner nogle spørgsmål på mail, som I sender tilbage til mig inden for en uge eller anden aftalt tid. Derefter mødes vi alle tre i en session på 3 timer og ser på jeres svar. Her får vi også opklaret, hvad der er gået galt i forholdet (ofte er det flere ting, som tilsammen gør udfaldet) vi taler om hvad der skal til for at redde forholdet og om der er vilje til at foretage de ændringer, der skal til for at få forholdet på ret kurs igen. Når vi taler ud fra et rent hjerte, vil partneren ofte mærke en medfølelse og rummelighed, når vi kommet forbi evt. vrede og sårethed, det er vigtigt at vi tør være sårbare og åbne os over for den anden. Derfra bliver det klart for jer, om det er bedst for jer at give det en chance til eller om I skal stoppe det på den bedst mulige måde.

Hvis I ønsker at forsætte, kan jeg hjælpe jer igang med at komme ind i nogle positive spiraler og vise jer hvordan i håndterer det, hvis I er på vej ind i en negativ spiral. Det ER muligt at vende et lidt ‘dødt’ forhold til et passioneret forhold, som lægger bund til hele dit liv. Det er brug for tålmodighed og masser af kærlighed og vilje. Ofte vil I føle, at når I kan gå igennem det her sammen, så kan I klare hvad som helst og båndet mellem jer vil forstærkes og kærligheden bliver dybere.

Det kan også være en god idé at få en FasterEFT session for at hjælpe underbevidstheden til hurtigere at slippe modstanden og evt. sorg. Det vil gøre jeres arbejde med at få det parforhold, som I ønsker meget nemmere.

Læs evt. mere om Faster EFT på www.fastereft.nu

30 min. gratis telefonkonsultation

Du skal være velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg tager gerne en gerne en uforpligtende samtale med dig på op til 30 minutter, hvor vi kan tale om jeres situation og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig/jer og evt. booke en session. Det er muligt at få tid på en hverdag i tidsrummet 11-13. Send mail til post@connieyndal.dk og vælge tre tidpunkter, der passer dig, så vil jeg svare igen med en tid til gratis telefon konsultation.

Priser på sessioner

Afklaringssession 2 timer en person:
1250 kr. inkl. tilsendte spørsmål

Afklaringssession 3 timer to personer:
1.800 kr. inkl. tilsendte spørgsmål

Nogle gange er en session ikke nok til afklaring, men du vil sikkert komme til en beslutning kort tid efter, hvis det ikke allerede bliver klart for dig under sessionen.

Ønsker I at blive sammen, hjælper jeg jer også gerne ud af de negative spiraler og ind i de positive spiraler, så jeres kærlighed kan blusse op igen og I får det parforhold i ønsker jer.